Social Media Marketing

 

Social Media Marketing

Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι το 70% των χρηστών internet, το 1ο πράγμα που κάνουν μόλις ξυπνήσουν είναι να ανοίξουν μια εφαρμοφή στο κινητό τους. Το ίδιο ποσοστό έχει το κινητό δίπλα τους έτσι ώστε να μην "χάσουν" κάποια ειδοποίηση από τα αγαπημένα τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

 
Ο μέσος χρήστης αφιερώνει περίπου 20 λεπτά την ημέρα στο Facebook. Αυτό ξεπερνά κατά πολύ οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά και όλα τα website παγκοσμίως. Είναι ξεκάθαρο ότι η παρουσία όλων των εταιριών στο Facebook είναι απαραίτητη. Επιπλέον, το πόσο δημοφιλής είναι μια εταιρία στο Facebook και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζει τα αποτελέσματα στις αναζητήσεις του Google. Η Contech IT Solutions αναλαμβάνει να δημιουργήσει από την αρχή την σελίδα σας στα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε να εμπλουτίσει το δικό σας αν το έχετε φτιάξει ήδη. (Facebook, Twitter, Google+) Αφού ολοκληρωθεί το 1ο στάδιο σειρά έχουν οι καμπάνιες διαφήμισης για να προβάλουμε την επιχείρησή σας σε ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν και θα μπορούσαν να αγοράσουν από εσάς! Σε συνεργασία μαζί σας δημιουργούμε Διαφημίσεις που είναι ελκυστικές στο κοινό και έχουν αρκετά χαμηλό κόστος.
 

Social Media Marketing

Επιπρόσθετα εμπλουτίζουμε και συνδέουμε την σελίδα σας με τα δημοφιλή κουμπιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 
  • Facebook Like
  • Facebook Share

 

Social Media Marketing από την Contech IT Solutions

Στην Contech IT Solutions δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στο αποτέλεσμα που θα έχει η διαφήμιση για εσάς. Το Brand Awareness και το Reputation Management είναι αποδεδειγμένο. Δεκάδες επιχειρήσεις μας έχουν εμπιστευτεί τα τελευταία χρόνια για να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε την εταιρική τους ταυτότητα στα μεγαλύτερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης..

Copyright © 2018 Contech IT Solutions. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ