Remarketing Campaigns

 

Remarketing Campaigns

Με την χρήστη του Remarketing μπορείτε να πάτε την διαφήμιση της Εταιρίας σας ένα επίπεδο ψηλότερα. Θα γλιτώσετε χρήματα, αφού θα πληρώνετε λιγότερο στο κόστος ανά κλικ και θα πουλήσετε ευκολότερα αφού θα εμφανίζεται την διαφήμισή σας σε ανθρώπους που στην ουσία έχουν ήδη μπει στο μαγαζί σας!

 
Με το Remarketing εμφανίζουμε την διαφήμισή σας σε χρήστες οι οποίοι έχουν ήδη δει το site σας και συνεχίζουν την περιήγησή τους στο internet. Προβάλλοντας τους την διαφήμισή σας τους υπενθυμίζετε ότι υπάρχετε και ότι έχετε την x προσφορά! Επειδή ο χρήστης έχει ήδη μπει στο site σας είναι έχει περισσότερες πιθανότητες να ξαναέρθει.
 

image

 

Google Remarketing - Facebook Remarketing

Η διαδικασία του Remarketing είναι εξαιρετικά Τεχνική! Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε όλο τον απαραίτητο κώδικα που χρειάζεται και να τον κάνουμε εισαγωγή στο site σας. Στο επόμενο βήμα δημιουργούμε τον κατάλληλο κώδικα για το Google αλλά και το Facebook! Στην συνέχεια σε συνεργασία με εσάς δημιουργούμε τις λίστες με το κοινό που θέλουμε να στοχεύσουμε έτσι ώστε να είναι πιο αποδοτική η διαφήμισή μας!

Για ποιό λόγο να κάνω Remarketing ?

 

  • Στοχευμένη Διαφήμιση στους Χρήστες που εγκαταλείπουν το καλάθι
  • Στοχευμένη Διαφήμιση στις κατηγορίες Προϊόντων που θέλουμε και Προϊόντα.
  • Στοχευμένη Διαφήμιση στους χρήστες που έχουν αγοράσει ήδη.
  • Στοχευμένη Διαφήμιση στους χρήστες που κάνουν συγκεκριμένες αναζητήσεις στο site σας.
  • Στοχευμένη Διαφήμιση στους χρήστες που έχουν Υψηλή αξία για εσάς. Χρήστες οι οποίοι έχουν κάνει πολλαπλές αγορές από εμάς.
  • Στοχευμένη Διαφήμιση σε χρήστες οι οποίοι έχουν κάνει αγορές από x ποσό και πάνω από εσάς.
  • Στοχευμένη Διαφήμιση στους χρήστες του Facebook μέσω Cross Platform Remarketing

 

Remarketing από την Contech IT Solutions

Το Remarketing είναι μονόδρομος για την διαφήμιση της Εταιρίας σας! Οι δυνατότητές του είναι πραγματικά απεριόριστες! Αρχίζουν και τελειώνουν εκεί που τελειώνει και η φαντασία σας! Στην Contech IT Solutions διαθέτουμε όλη την τεχνογνωσία για να δημιουργήσουμε μια πλήρως Αποδοτική Remarketing Campaign. Μην χάνετε άλλη χρήματα. Ξεκινήστε τώρα.

Copyright © 2018 Contech IT Solutions. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ