Διαφήμιση Google Adwords

 

Google Adwords - Ο πιο Αποδοτικός και Άμεσος Τρόπος Διαφήμισης!

Είναι ο μοναδικός τρόπος να εμφανίζεστε στο 1ο αποτέλεσμα των αναζητήσεων του Google από το 1ο δευτερόλεπτο της διαφήμισής σας!

 
Η Google αυτή τη στιγμή κατέχει την 1η θέση στις μηχανές αναζήτησης στο internet με ποσοστό που αγγίζει το 90%. Όταν κάποιος θέλει να αναζητήσει ή να μάθει κάτι το πιο πιθανό είναι ότι θα πάει στο Google. Η απόλυτη στόχευση είναι αυτό που κάνει το Google Adwords ίσως το πιο αποτελεσματικό μέσο για διαφήμιση.
 

google adwords 

Το Google Adwords είναι τόσο αποδοτικό επειδή εμφανίζει τις διαφημίσεις μας την στιγμή που ο χρήστης αναζητά για όρους παρόμοιους με τα Προϊόντα μας. Και φυσικά πληρώνετε μόνο για όταν ο χρήστης πατήσει σε αυτές!

Επίσης ο συγκεκριμένος τρόπος διαφήμισης είναι εξαιρετικά αποδοτικός καθώς επιλέγουμε να εμφανίζουμε τις διαφημίσεις μας στις πόλεις που θέλουμε και στις ώρες που θέλουμε.

 
  • Ορίστε εσείς το ποσό που θέλετε να δαπανήσετε ανά ημέρα
  • Στην Contech IT Solutions διαθέτουμε χρόνια εμπειρία για να ρυθμίσουμε σωστά τον λογαριασμό σας αλλά και τις διαφημίσεις σας έτσι ώστε να πληρώνετε το ελάχιστο δυνατό και μόνο όταν υπάρχει ένας πιθανός αγοραστής για τα Προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας!

 

Διαφήμιση Google Adwords από την Contech IT Solutions

Εμφανίστε τώρα την διαφήμισή σας στην 1η σελίδα της Google με το ελάχιστο δυνατό κόστος! Με το Google Adwords έχετε απόλυτο έλεγχο στις διαφημίσεις σας και εξαιρετικό reporting. Ανά πάσα στιγμή γνωρίζετε από ποιά διαφήμιση αγοράζουν οι πελάτες σας και από ποιά όχι. Μην χάνετε χρόνο και αυξήστε τις πωλήσεις σε χρόνο μηδέν.

Copyright © 2018 Contech IT Solutions. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ