Δημιουργία Seo Backlinks

 

SEO Backlinks

Ο Νο1 παράγοντας για να είστε στην 1η θέση των αναζητήσεων της Google είναι το πόσα links δείχνουν προς το site σας. Ο αλγόριθμος της Google είναι εξαιρετικά σύνθετος και αποτελείται από περίπου 200 παραμέτρους.

 
Εμείς στην Contech IT Solutions αναλαμβάνουμε να αναλύσουμε το website σας αλλά και τον ανταγωνισμό σας και να δημιουργήσουμε τα links που χρειάζετε η Google για να βγείτε στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων. Η διαδικασία αυτή είναι εξαρετικά τεχνική και απαιτεί χρόνο έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πλήρως φιλικό και φυσικό προς την Google! Η τεχνική αυτή ονομάζεται Offsite Optimization.
 

image

 

Link Building Experts

Στην Contech IT Solutions εδώ και χρόνια δημιουργούμε links για τους πελάτες μας με τέτοιο τρόπο που είναι πλήρως φυσικός και φιλικός προς την Google. Ως τώρα με τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε όλες οι μεγάλες αλλαγές στον αλγόριθμο της Google (Panda, Penguin) δεν μας έχουν επηρεάσει καθόλου. Αυτό αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας που υπάρχει στον συγκεκριμένο τομέα.

 

 

Αφοσίωση στην Επιχείρησή σας!

Εστιάζουμε στις λέξεις κλειδιά που εσείς επιθυμείτε κρατώντας την αναλογία και το εύρος λέξεων εκεί που πρέπει! Επιπροσθέτως δημιουργούμε μοναδικό περιεχόμενο έτσι ώστε να μπορεί να διαβαστεί άμεσα από την Google και σε πολλαπλά επίπεδα (multi tier) έτσι ώστε να επωφεληθούμε πλήρως την δύναμε των links! .

Google Rankings - Το Κλειδί στην Επιτυχία

Οφείλουμε την επιτυχία μας στις χιλιάδες ip και διαφορετικά domain που φτιάχνουμε τα links. Αυτό δείχνει στην Google πόσο μεγάλο Diversity υπάρχει! Εμπιστευτείτε την Contech IT Solutions για την Στρατηγική που θα σας φτάσει στην 1η σελίδα της Google και θα αυξήσεις τις Πωλήσεις σας!

Copyright © 2018 Contech IT Solutions. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ