Digital Marketing

Δημιουργία Seo Backlinks

 

SEO Backlinks

Ο Νο1 παράγοντας για να είστε στην 1η θέση των αναζητήσεων της Google είναι το πόσα links δείχνουν προς το site σας. Ο αλγόριθμος της Google είναι εξαιρετικά σύνθετος και αποτελείται από περίπου 200 παραμέτρους.

 
Εμείς στην Contech IT Solutions αναλαμβάνουμε να αναλύσουμε το website σας αλλά και τον ανταγωνισμό σας και να δημιουργήσουμε τα links που χρειάζετε η Google για να βγείτε στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων. Η διαδικασία αυτή είναι εξαρετικά τεχνική και απαιτεί χρόνο έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πλήρως φιλικό και φυσικό προς την Google! Η τεχνική αυτή ονομάζεται Offsite Optimization.
 

image

 

Link Building Experts

Στην Contech IT Solutions εδώ και χρόνια δημιουργούμε links για τους πελάτες μας με τέτοιο τρόπο που είναι πλήρως φυσικός και φιλικός προς την Google. Ως τώρα με τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε όλες οι μεγάλες αλλαγές στον αλγόριθμο της Google (Panda, Penguin) δεν μας έχουν επηρεάσει καθόλου. Αυτό αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας που υπάρχει στον συγκεκριμένο τομέα.

 

 

Αφοσίωση στην Επιχείρησή σας!

Εστιάζουμε στις λέξεις κλειδιά που εσείς επιθυμείτε κρατώντας την αναλογία και το εύρος λέξεων εκεί που πρέπει! Επιπροσθέτως δημιουργούμε μοναδικό περιεχόμενο έτσι ώστε να μπορεί να διαβαστεί άμεσα από την Google και σε πολλαπλά επίπεδα (multi tier) έτσι ώστε να επωφεληθούμε πλήρως την δύναμε των links! .

Google Rankings - Το Κλειδί στην Επιτυχία

Οφείλουμε την επιτυχία μας στις χιλιάδες ip και διαφορετικά domain που φτιάχνουμε τα links. Αυτό δείχνει στην Google πόσο μεγάλο Diversity υπάρχει! Εμπιστευτείτε την Contech IT Solutions για την Στρατηγική που θα σας φτάσει στην 1η σελίδα της Google και θα αυξήσεις τις Πωλήσεις σας!

Email Marketing Campaign

 

Τι είναι το Email Marketing ?

9 στις 10 επιχειρήσεις στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούν τα email για να ενημερώσουν - πουλήσουν στους ήδη υπάρχοντες πελάτες τους. Με το Email Marketing μπορείτε γρήγορα και οικονομικά να ενημερώσετε το πελατολόγιό σας για τα νέα Προϊόντα που φέρατε ή τις νέες υπηρεσίες που προσφέρει η Εταιρίας σας!

 
Εμείς στην Contech IT Solutions αναλαμβάνουμε να στήσουμε web εφαρμογή με την οποία θα μπορείτε να στέλνετε μαζικά email στο πελατολόγιο που ήδη έχετε. Επίσης αναλαμβάνουμε να στήσουμε ειδική φόρμα στο website σας στην οποία θα μπορούν να κάνουν εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι που θέλουνε να λαμβάνουν νέα και προσφορές από εσάς!
 
email-marketing
 

Όλοι μπορούν να γράψουν ένα απλό email.

Με Email Marketing από την Contech IT Solutions μπορείτε να έχετε αρκετά πλεονεκτήματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε!

 
 • Πολλαπλές Λίστες Email
 • Εξελιγμένη Εμφάνιση
 • Πωλήσεις που έχουν επαναληψιμότητα
 • Χαμηλό Κόστος Αγοράς
 • Χαμηλό Κόστος Συντήρησης
 • Απόλυτη Στόχευση
 • Μετρήσιμα Αποτελέσματα
 • Πληρέστατα και Αναλυτικά Στατιστικά
 • Δυνατότητα Προγραμματισμού Αποστολής
 • Δυνατότητα Δημιουργίας custom πεδίων ανάλογα με τις ανάγκες σας

 

Contech IT Solutions - Εμπειρία στα Email Campaigns

Στην Contech IT Solutions δημιουργούμε και αποστέλλουμε εκατοντάδες χιλιάδες emails σε μηνιαία βάση για μια πλειάδα συνεργατών μας που μας έχουν εμπιστευτεί το πολύ σημαντικό αυτό κομμάτι! Ελάτε να στήσουμε το δικό σας Email Marketing Campaign πάνω στις δικές σας ανάγκες!

Social Media Marketing

 

Social Media Marketing

Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι το 70% των χρηστών internet, το 1ο πράγμα που κάνουν μόλις ξυπνήσουν είναι να ανοίξουν μια εφαρμοφή στο κινητό τους. Το ίδιο ποσοστό έχει το κινητό δίπλα τους έτσι ώστε να μην "χάσουν" κάποια ειδοποίηση από τα αγαπημένα τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

 
Ο μέσος χρήστης αφιερώνει περίπου 20 λεπτά την ημέρα στο Facebook. Αυτό ξεπερνά κατά πολύ οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά και όλα τα website παγκοσμίως. Είναι ξεκάθαρο ότι η παρουσία όλων των εταιριών στο Facebook είναι απαραίτητη. Επιπλέον, το πόσο δημοφιλής είναι μια εταιρία στο Facebook και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζει τα αποτελέσματα στις αναζητήσεις του Google. Η Contech IT Solutions αναλαμβάνει να δημιουργήσει από την αρχή την σελίδα σας στα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε να εμπλουτίσει το δικό σας αν το έχετε φτιάξει ήδη. (Facebook, Twitter, Google+) Αφού ολοκληρωθεί το 1ο στάδιο σειρά έχουν οι καμπάνιες διαφήμισης για να προβάλουμε την επιχείρησή σας σε ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν και θα μπορούσαν να αγοράσουν από εσάς! Σε συνεργασία μαζί σας δημιουργούμε Διαφημίσεις που είναι ελκυστικές στο κοινό και έχουν αρκετά χαμηλό κόστος.
 

Social Media Marketing

Επιπρόσθετα εμπλουτίζουμε και συνδέουμε την σελίδα σας με τα δημοφιλή κουμπιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 
 • Facebook Like
 • Facebook Share

 

Social Media Marketing από την Contech IT Solutions

Στην Contech IT Solutions δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στο αποτέλεσμα που θα έχει η διαφήμιση για εσάς. Το Brand Awareness και το Reputation Management είναι αποδεδειγμένο. Δεκάδες επιχειρήσεις μας έχουν εμπιστευτεί τα τελευταία χρόνια για να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε την εταιρική τους ταυτότητα στα μεγαλύτερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης..

Remarketing Campaigns

 

Remarketing Campaigns

Με την χρήστη του Remarketing μπορείτε να πάτε την διαφήμιση της Εταιρίας σας ένα επίπεδο ψηλότερα. Θα γλιτώσετε χρήματα, αφού θα πληρώνετε λιγότερο στο κόστος ανά κλικ και θα πουλήσετε ευκολότερα αφού θα εμφανίζεται την διαφήμισή σας σε ανθρώπους που στην ουσία έχουν ήδη μπει στο μαγαζί σας!

 
Με το Remarketing εμφανίζουμε την διαφήμισή σας σε χρήστες οι οποίοι έχουν ήδη δει το site σας και συνεχίζουν την περιήγησή τους στο internet. Προβάλλοντας τους την διαφήμισή σας τους υπενθυμίζετε ότι υπάρχετε και ότι έχετε την x προσφορά! Επειδή ο χρήστης έχει ήδη μπει στο site σας είναι έχει περισσότερες πιθανότητες να ξαναέρθει.
 

image

 

Google Remarketing - Facebook Remarketing

Η διαδικασία του Remarketing είναι εξαιρετικά Τεχνική! Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε όλο τον απαραίτητο κώδικα που χρειάζεται και να τον κάνουμε εισαγωγή στο site σας. Στο επόμενο βήμα δημιουργούμε τον κατάλληλο κώδικα για το Google αλλά και το Facebook! Στην συνέχεια σε συνεργασία με εσάς δημιουργούμε τις λίστες με το κοινό που θέλουμε να στοχεύσουμε έτσι ώστε να είναι πιο αποδοτική η διαφήμισή μας!

Για ποιό λόγο να κάνω Remarketing ?

 

 • Στοχευμένη Διαφήμιση στους Χρήστες που εγκαταλείπουν το καλάθι
 • Στοχευμένη Διαφήμιση στις κατηγορίες Προϊόντων που θέλουμε και Προϊόντα.
 • Στοχευμένη Διαφήμιση στους χρήστες που έχουν αγοράσει ήδη.
 • Στοχευμένη Διαφήμιση στους χρήστες που κάνουν συγκεκριμένες αναζητήσεις στο site σας.
 • Στοχευμένη Διαφήμιση στους χρήστες που έχουν Υψηλή αξία για εσάς. Χρήστες οι οποίοι έχουν κάνει πολλαπλές αγορές από εμάς.
 • Στοχευμένη Διαφήμιση σε χρήστες οι οποίοι έχουν κάνει αγορές από x ποσό και πάνω από εσάς.
 • Στοχευμένη Διαφήμιση στους χρήστες του Facebook μέσω Cross Platform Remarketing

 

Remarketing από την Contech IT Solutions

Το Remarketing είναι μονόδρομος για την διαφήμιση της Εταιρίας σας! Οι δυνατότητές του είναι πραγματικά απεριόριστες! Αρχίζουν και τελειώνουν εκεί που τελειώνει και η φαντασία σας! Στην Contech IT Solutions διαθέτουμε όλη την τεχνογνωσία για να δημιουργήσουμε μια πλήρως Αποδοτική Remarketing Campaign. Μην χάνετε άλλη χρήματα. Ξεκινήστε τώρα.

Copyright © 2018 Contech IT Solutions. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ