Εταιρική Παρουσίαση

Η Εταιρική Παρουσίαση μιας εταιρίας μέσω του internet είναι το πρώτο βήμα που μπορείτε να κάνετε για να γίνετε γνωστοί σε πιθανούς πελάτες που δεν σας γνωρίζουν ακόμα και με αυτό τον τρόπο να αυξήσετε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας και τα κέρδη σας.

Η Contech IT Solutions αφού παραδώσει την Εταιρική Παρουσίαση στον ευτυχή πελάτη, του παρέχει μια σειρά από λειτουργίες έτσι ώστε να προχωρήσει αυτόνομος και χωρίς να χρειαστεί από εμάς την παραμικρή βοήθεια. Παραδείγματα λειτουργιών είναι τα εξής:

  • Εύχρηστη και Σύγχρονη Πλατφόρμα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS)
  • Πλήρης Διαχείριση Πλατφόρμας
  • Πλήρης Διαχείριση Περιεχομένου
  • Πλήρης Διαχείριση Άρθρων
  • Πλήρης Διαχείριση Κατηγοριών
  • Πλήρης Διαχείριση Χρηστών

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Αποκτήστε τώρα στο email σας μία προσφορά Εταιρικής Παρουσίασης από την Contech IT Solutions εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μόνο με ένα κλικ.
 

Προσφορα Εταιρικης Παρουσιασης

Point of Sales, Εκτυπωτές αποδείξεων - κουζίνας, PDA ασύρματης παραγγελιοληψίας Επιλέξτε αξιόπιστο εξοπλισμό για την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησήςα σας

Η πόρτα που σας ανοίγετε μέσω του internet κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Η Ελλάδα είναι από τις ταχύτερα αναπτυσόμενες εταιρίες στον κλάδο του internet και το μόνο που μένει είναι να το εκμεταλευτείτε. Η Εταιρική Παρουσίαση είναι απαραίτητη σε όλους τους τύπους επιχειρήσεων είτε αυτές είναι μικρές είτε ήδη καταξιωμένες εταιρίες στον χώρο τους και αρκετά μεγαλύτερες. 

 Η Contech IT Solutions αναλαμβάνει να δημιουργήσει την εικόνα της επιχείρησής σας στο internet μέσω μιας ελκυστικής και σύγχρονης Εταιρικής Παρουσίασης. Σε συννενόηση με εσάς προβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά που εσείς θέλετε να προβάλετε και να αναδείξετε. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε είναι συγκεκριμένη και αποτελείται από τις εξής φάσεις:

  • Ανάλυση Αναγκών
  • Καταγραφή Θετικών σημείων προς ανάδειξη
  • Κατάταξη της εταιρίας σε κλάδο και εύρεση τρόπων προώθησης αυτής μέσω της Εταιρικής Παρουσίασης
  • Συγκέντρωση υλικού για προσθήκη στην ιστοσελίδα. (κείμενα, προφίλ, φωτογραφίες) 

Η Contech IT Solutions μέσα από την πολυετή πείρα της στον χώρο του διαδικτύου και έχοντας ασχοληθεί με επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα εγγυάται για την σίγουρη, σύγχρονη και αποδοτική εικόνα της επιχείρησής σας μέσα από την Εταιρική Παρουσίαση που θα έχουμε δημιουργήσει για εσάς και τον κόσμο σας.

Copyright © 2018 Contech IT Solutions. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ