Υπηρεσίες Υποστήριξης

Contech Business Plus

 

Η Contech IT Solutions συνάπτει ετήσια συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης με εταιρείες –  πελάτες που αφορούν σε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες CONTECH.

Τα συμβόλαια CONTECH BUSINESS PLUS παρέχουν ειδικά προνόμια στους χρήστες που αφορούν σε ιδιαίτερα χαμηλές χρεώσεις ανά ώρα τεχνικής υποστήριξηςχρόνο ανταπόκρισης σε κλήσεις εντός 1 εργάσιμης ημέρας.

Η εταιρεία μας είναι πια ο προσωπικός σας συνεργάτης και σύμβουλος σε θέματα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών που απασχολούν τις καθημερινές σας επαγγελματικές δραστηριότητες. Είναι πάντα δίπλα σας και μεριμνά για την αρμονική και συνεχή λειτουργία όλων των μηχανογραφικών και πληροφοριακών συστημάτων που διαθέτετε.

Contech Business

 

Ο Πελάτης προαγοράζει πακέτο συγκεκριμένου αριθμού ωρών τεχνικής υποστήριξης σε ειδική προνομιακή τιμή και χρόνο ανταπόκρισης. Οι υπηρεσίες παρέχονται στο χώρο του Πελάτη και δύναται να αφορούν στο σύνολο ή σε μέρος των Υπηρεσιών της Contech IT Solutions.   

Ο Πελάτης έχει  προτιμησιακή αντιμετώπιση έναντι των απλών κλήσεων (Contech Next2U)  σε επίπεδο χρόνου ανταπόκρισης. Έτσι εξασφαλίζετε άμεση εξυπηρέτηση.

Με το πέρας των εργασιών παρέχεται έντυπο της εταιρείας μας που ενημερώνει για το σύνολο των ωρών που αναλώθηκαν και το υπόλοιπο ωρών που ο πελάτης διαθέτει προς χρήση.

Η Ελάχιστη χρέωση της Υπηρεσίας είναι 1 ώρα.

Contech Next 2U

 

Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης Contech Next2U αφορούν στη παροχή Υπηρεσιών της Contech IT Solutions στο χώρο σας. Η υπηρεσία Contech Next2U παρέχεται στον πελάτη χωρίς συμβόλαιο ή κάποια πάγια δέσμευση και χρεώνεται με την ώρα της τεχνικής υποστήριξης που προσφέρεται, εφόσον μας καλέσει ο πελάτης.

Για την ενεργοποίηση της Υπηρεσίας απαιτείται αποστολή του εντύπου «ΚΛΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ» από τον Πελάτη με FAX στο 210 - 6395616 υπογραμμένη και σφραγισμένη.

Ελάχιστη χρέωση της υπηρεσίας είναι 1 ώρα.

Υπηρεσιες Υποστηριξης

Επιλέξτε την Υπηρεσία Υποστήριξης από την Contech IT Solutions που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

image
Copyright © 2018 Contech IT Solutions. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ