Νέα Προϊόντα

Σύνδεση Eshop με πρόγραμμα Εμπορικής Διαχείρισης

E - Commerce Data Sync

Διαχείριση Παραγγελιών σε μηδαμινό χρόνο
 
E - Commerce Data Sync

Σύνδεση Eshop με πρόγραμμα Εμπορικής Διαχείρισης Prisma Win. Αυτοματοποιήστε πλήρως την διαδικασία με το E - Commerce Data Sync. Online μεταφορά των παραγγελιών που καταχωρούνται στο Eshop προς εμπορικό σας πρόγραμμα με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία πελατών και παραγγελίας! Παράλληλα ενημερώστε αυτόματα το eshop σας με όλα τα είδη που υπάρχουν στο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης!

Περισσότερα
 

Mobile ERP

Contech Mobile ERP - Φορητή Παραγγελιοληψία & Τιμολόγηση

Καταχώρηση παραγγελιών από το κινητό σας!
 
image

Εύχρηστη και γρήγορη διαδικτυακή εφαρμογή για παραγγελιοληψία. Καταχωρήστε άμεσα τις παραγγελίες σας βλέποντας online τη διαθεσιμότητα των προϊόντων σας,τιμή και περιγραφη. Κατάχωρηση παραγγελίας και έκδοση τιμολογίου τα οποία αποστέλονται μέσω Internet στο ERP (εμπορικό πρόγραμμα). Δυνατότητα καταχώρησης παραγγελίας και έκδοσης τιμολογίου σε υπάρχοντες και νέους πελάτες. Δυνατότητα καταχώρησης είσπραξης πελάτη και απογραφής αποθήκης. Υποστηρίζεται από android και iphone συσκευές.

Περισσότερα

 

  Υποστηρίζονται οι παρακάτω πλατφόρμες:

 

image

 

Contech Online Delivery

Contech Online Delivery

Η εφαρμογή Contech Online Delivery συνδέει την επιχείρησή σας με το διαδίκτυο και παρέχει στους πελάτες σας ένα μοναδικά εύχρηστο εργαλείο Online παραγγελίας από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή το κινητό.

Ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει το αγαπημένο του φαγητό, καφέ, ποτό από το κινητό ή υπολογιστή και η παραγγελία εκτυπώνεται κατευθείαν στον εκτυπωτή κουζίνας. To Contech online Delivery αποτέλει ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάλογο των προϊόντων μιας επιχείρισης εστιατορίου ή delivery , ο οποίος ενημερώνεται αυτόματα από το πρόγραμμα εστίασης Prisma Win.

Περισσότερα...

Copyright © 2018 Contech IT Solutions. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ